2.3.2008

valmista tulee

Tänä viikonloppuna valmistui moni asia. Se on hieno juttu, sillä kupoli alkaa hajoilla hallissa vietettyjen viikonloppujen myötä.

Henkilökohtaisesti suurin voitto oli ikkunoiden kiinnitys. Lauantai meni hioessa. Akryllien lopullinen kanttaus ja sovittelu, kuten myöskin ruuvinreikien poraus ja apureikien poraus ruuveille tehtiin kun pohjat oli kunnossa. Vedettiin viimmeinen lakka sisälle tuleviin ikkunanpokiin ja teipattiin ikkunat ja kyljet niin, ettei sotketa sialla. Sunnuntaina sitten pistettiin sikaprimerit plekseihin ja runkoon ja pursotettiin sika 295:sta mestat täyteen. Napakka ruuvien kiristys ja avot, ikkunat on vihdoin kiinni veneessä. Kirkkaat tuli. Enää jäi sisäsaumojen silottelu. Se tehdään viikon päästä.

Muut jutut mitkä vei projektia eteenpäin:
Keulan sivupanelit saatiin paikalleen taistelun jälkeeen. Lattiat lakattiin kahteen kertaan puolikiiltävällä - upeet edelleen. Nyt ku ikkunat on paikallaan, saatiin pilssitkin maalattua. Koneen vesi- ja polttisletkut saatiin vaihdettua, ja paljon paljon muuta. Vene kestää nyt vettä, JEAH!!!